blue-community


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Regulament Mafii

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Regulament Mafii la data de Lun Iun 19, 2017 2:10 am

Reguli generale

- membrii factiunii trebuie sa respecte regulamentul general al serverului. incalcarea unei reguli din regulamentul serverului poate fi sanctionata cu FW/uninvite, pe langa sanctiunile prevazute de regulamentul serverului.
- limbajul vulgar / insultele se sanctioneaza cu avertisment verbal (AV), faction warn (FW), sau uninvite, in functie de situatie.
exemple:
          - pentru limbaj vulgar la adresa altor jucatori, membrii risca FW sau uninvite.
          - pentru comportament agresiv, cum ar fi "mars ma", membrii risca avertisment verbal / FW, in functie de gravitate.
          - injuriile si jignirile grave se sanctioneaza cu FW. Injuriile grave repetate sunt sanctionate direct cu uninvite.
          - jignirile usoare ('n00bul draq', 'mars', 'esti prost/destept/fraier') se vor sanctiona cu AV sau FW, in functie de gravitate.
          - limbajul vulgar asupra liderului si a membrilor se sanctioneaza aspru, in functie de decizia luata de lider.
- spam-ul pe chatul factiunii in timpul war-ului este interzis. Se sanctioneaza cu amenda/AV/FW/uninvite, in functie de situatie.
exemple:
          - spam de 3 ori - amenda, de 4-6 ori - AV, de 7-8 ori - FW, de 9 ori+ - uninvite.
          - spam este considerat la un interval de maxim 3 secunde, si se sanctioneaza daca scrie acelasi cuvant/grup de cuvinte de mai multe ori: 'fvr' 'fvrrrr' 'fvrrr'. Daca cuvintele au alt sens nu se pot sanctiona: 'sal' 'cf' 'ms'.
- trebuie sa respectati liderul & subliderul, si sa faceti ce vi se spune, in caz contrar riscati sanctiuni.
- deathmatch-ul (DM) aiurea este sanctionat cu AV.
exemple:
- cei care ataca un jucator fara motiv sunt sanctionati cu AV.
- cei care ataca alti mafioti in timpul unui WAR in afara zonei de WAR sunt sanctionati cu AV.
- deathmatch-ul excesiv (omoara mai multi jucatori intr-un interval scurt de timp) este sanctionat cu uninvite.
Liderul trebuie sa ia decizia cea mai corecta in functie de situatie.
- daca observati probleme ale colegilor de comportament pe chat-ul /f, sunteti rugati sa trimiti un PM liderului/sub-liderului pentru a sanctiona membrii. Conducerea nu poate si sa organizeze factiunea si sa verifice in permanenta chat-ul /f.
- cererea de demisie se poate accepta doar daca se pune o poza in care se confirma faptul ca este membrul respectiv. Daca a mai avut evidente war-uri/amenzi postate de pe acel cont de forum, atunci se poate face exceptie si se poate accepta demisia.
- in cazul in care un membru primeste ban seara, pe langa cele 72 de ore, un lider are timp inca 24 de ore sa il demita pe membrul respectiv.
- fiecare membru trebuie sa apartina unei grupari (arms/drugs). Liderul are 72 de ore dupa intrarea in factiune sa ii seteze gruparea.
- evidenta war-uri se face pe panel de catre lideri/sub-lideri. Regula este aceeasi, trebuie sa participati la minim jumatate din war-urile avute. Liderii posteaza in topicul de sanctiuni, atunci cand nu sunteti prezenti la minimul necesar.
exemple:
          - daca au loc 4 war-uri, trebuie sa participati la minim 2. Daca au loc 5 war-uri, 2.5 = 3, deci la minim 3 deoarece nu puteti participa la 2.5 war-uri.
Se considera ca au lipsit de la war daca timpul pe turf este de 0:00.


Reguli activitate

- playerii de rank 1 ce nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite cu FP, indiferent de motivul pentru care nu si-au terminat raportul de activitate. Membrii de rank 2+ vor primi un avertisment la primul raport de activitate incomplet, dar vor trebui sa recupereze punctele de activitate in urmatorul raport. Avertismentele expira automat dupa 20 zile. Playerii ce au un avertisment si nu isi termina raportul de activitate vor primi automat uninvite fara FP.
- playerii ce lipsesc la war (inclusiv co-liderii) si nu sunt invoiti de catre lider sunt sanctionati cu FW. Se pot face maxim 3 cereri de invoire intr-o luna. Trebuie sa aveti minim 3 zile in factiune pentru a pune o cerere de invoire.
- neprezentarea la o sedinta sau antrenament fara a posta o cerere de invoire este sanctionata cu FW. Tot cu FW pot fi sanctionati si playerii ce sunt AFK in timpul unei sedinte/antrenament.
- se poate acorda un singur FW pentru neparticipare la activitatile factiunii intr-o zi (ex: daca un player lipseste la toate war-urile dintr-o zi si la sedinta care e in aceasi zi, acesta va primi un singur FW).
- playerii ce au incalcat regulamentul inainte de a primi ban, se pot sanctiona chiar daca sunt banati. In cazul in care acumuleaza 3/3 FW's, se demit pe motivul: "3/3 / Banned".
- playerii ce nu detin job-ul stabilit de conducerea factiunii pot fi sanctionati cu FW.
- membrii factiunii se pot folosi de materialele (/order) si drogurile factiunii, in afara war-urilor, doar cu acordul liderului/subliderului. membrii ce se folosesc de materialele/drogurile factiunii fara acordul liderului/subliderului in repetate randuri vor fi sanctionati cu FW sau uninvite, in cazuri grave.
- abuzul de /order pentru consumarea materialelor factiunii va fi sanctionat cu uninvite cu 100FP.

Regulament war

- este interzis sa mergeti pe cladiri inaccesibile inainte de inceperea war-ului. Se sanctioneaza cu warn si FW.
exemple:
           - este interzis sa urcati pe cladiri pe care nu puteti ajunge fara ajutorul cuiva / fara ajutorul la ceva (vehicule, etc.).
           - este permis sa urcati doar pe cladiri pe care puteti ajunge de jos (fara 'push', slap de la masina etc.).
- spamul pe chatul factiunii in timpul war-ului este interzis
- jignirile adresate colegilor pe /f in timpul war-ului nu sunt tolerate
- in timpul war-ului trebuie sa ascultati ordinele playerilor cu rank mai mare
- suferintele la war se sanctioneaza doar daca jucatorul apare in kill list si acuza in chat sau prin /sms imediat dupa, cu AV sau FW, in functie de situatie.
exemple:
           - X este omorat de Y si ii spune pe chat sau prin /sms, imediat dupa: 'aimboter', 'ai aim', 'ai wall', 'teleport clar', etc, doar daca ii f
ace Y reclamatie se sanctioneaza membrul X, si nu daca face Z sau oricine altcineva. Pentru acuzele de cheat-uri, daca se mentioneaza clar numele codului/versiunea acestuia, primeste FW pentru suferinte la war.
           - in restul situatiilor de suferinte usoare, gen: 'slabule', 'haahaha', 'pa', 'clar', 'da ma da', 'sigurrr', 'el e ma..', 'perete', '10/10', 'secunda ma', 'cod clar', 'gg filmat', etc, spuse dupa ce a fost omorat, se sanctioneaza cu AV. Tot AV primesc si cei care folosesc animatii dupa omorarea unui jucator (Ex: /pee). Respectati-va adversarii la war.
           - in cazul in care incurajeaza adversarul: 'gg', 'bravo', 'felicitari', nu se sanctioneaza deoarece nu a acuzat adversarul de nimic.
- daca nu s-au intalnit pe turf, amenintarile usoare, spuse pe /sms: 'ai fw', nu se sanctioneaza deoarece nu poate sa ii dea el FW. Acelasi lucru si daca zice pe /sms: 'ai ban'. In cazul in care il jigneste, incadram acest lucru la jigniri (Ex: /sms: 'prostule' - AV pentru jigniri la adresa unui jucator).
Incercati sa nu acuzati adeversarul dupa ce l-ati omorat sau ati fost omorati. Pentru asta puteti folosi comanda /report sau ii puteti face reclamatie daca aveti dovezile necesare.
- playerii ce se deconecteaza fara a anunta pe /f inainte sau primesc kick pentru AFK in timpul unui war pot fi sanctionati cu FW.
- playerii ce ataca mafiotii adversi in afara turfului in repetate randuri pot fi sanctionati de lider cu AV. Nu sunt sanctionati playerii la limita turfului. Liderii trebuie sa sanctioneze toti membrii in acelasi mod. Liderii pot respinge orice reclamatie facuta pentru atacarea unui adversar in afara turfului daca distanta fata de turf este mica.
- playerii din fiecare grupare au obligatia sa detina materiale/droguri in timpul war-urilor pentru a ajuta membrii. In caz contrar sunt sanctionati cu FW.
exemple:
           - membrii gruparii arms dealer trebuie sa detina materiale pentru a vinde arme membrilor. Membrii gruparii drugs dealer trebuie sa detina droguri pentru a vinde membrilor.
- amenzile pentru worst se primesc doar daca mafia pierde war-ul. In cazul in care war-ul este castigat, nu se primeste amenda.
- comanda /eject folosita pe colegi in timpul war-urilor, fara un motiv bine intemeiat, se sanctioneaza cu FW.
- comanda /tie folosita pe un jucator se sanctioneaza cu FW. Folosirea comenzii in mod abuziv poate duce la uninvite.
- folosirea comenzii /fvrespawn in mod abuziv se sanctioneaza cu FW la prima abatere, iar uninvite la urmatoarea abatere.

Skinuri

- membrii factiunii sunt obligati sa poarte skin-urile specificate in topicul cu 'skin-uri' din forumul factiunii. Daca este la prima abatere, i se comunica ca are timp 24 de ore sa schimbe skin-ul, in caz contrar primeste FW. La urmatoarele abateri se poate sanctiona direct cu FW.
- doar fetele pot folosi skin-ul de fata al factiunii.

Reclamatii factiuni

- liderul poate respinge reclamatiile care nu respecta modelul sau contin jigniri, dar playerul care a facut reclamatia are dreptul sa refaca reclamatia. reclamatiile ce contin jigniri vor fi sanctionate cu suspend 1-7 zile pe panel de catre admini.
- subliderul unei factiuni are dreptul de a raspunde la reclamatii, cu acordul liderul, dar in cazul unor greseli in reclamatii, liderul va fi sanctionat, nu subliderul.

Moduri si cheat-uri

Nu aveti voie sa folositi moduri ASI/CLEO, mod-uri ce-s injectate in joc (.dll, .exe etc), aici sunt incluse si modurile care credeti ca sunt permise (spre ex.: mousefix), moduri ce modifica animatiile (ped.ifp, python). Folosirea de moduri interzise este sanctionata cu ban 7 zile.
Folosirea recenta a programelor ce au scopul de a ajuta la modificarea jocului (cheat engine, game editor etc) sau stergerea urmelor programelor executate recent (spre ex.: LastActivityView, UsserAssitView) va fi considerata incercare de a ascunde moduri/cheat-uri si sanctionata cu ban 7 zile.
Programele folosite special pentru a curata urmele (exemple: R-wipe, Ccleaner, etc) sunt strict interzise. Folosirea lor in timpul war-urilor, sau inainte de a da datele adminului, este strict interzisa si se pedepseste cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Regula este aceeasi si pentru folosirea recenta a programelor de la TW.
Este strict interzis sa folositi CMD.exe in timpul war-urilor sau recent. Folosirea lui poate duce la ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise.
Neactualizarea procesului CMD.exe sau a programelor de la TW, in cele 2 programe WinPrefetchView si LastActivityView, poate duce la ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise.
Este strict interzis sa aveti urme de coduri in calculator. Folosirea lor, chiar si in trecut, este pedepsita cu ban 90 de zile.
Modificarea fisierului samp.dll se sanctioneaza tot cu 7 zile.
Este interzis sa mutati/stergeti fisierele executabile (.exe) rulate recent, daca au fost folosite inainte de control sau in intervalul war-urilor. Se sanctioneaza cu ban 7 zile pentru ascundere moduri/programe interzise. Fisierele executabile rulate recent trebuie justificate si prezentate adminului la somatia acestuia.


Comenzile mafiilor :
[/f] sau [/g] este chat-ul factiunii.
- [/gdeposit materials/drugs/money], comanda folosita pentru a depozita in seiful HQ-ului materiale / grame de droguri / bani.
- [/heal] pentru a primi 100% HP, comanda disponibila doar in HQ.
- [/order] pentru a cumpara arme. Odata ce cumperi arme din HQ, folosesti materialele din seif.
           - order 1 pentru Deagle.
           - order 2 pentru Shotgun.
           - order 3 pentru M4.
           - order 4 pentru Ak47.
           - order 5 pentru Mp5.
           - order 6 pentru Rifle, doar rank 4+.
           - order 7 pentru Katana, doar rank 4+.
- [/turfs] pentru a vedea teritoriile detinute de mafii.
- [/togf] pentru a inchide chat-ul factiunii.
- [/showmotd] pentru a arata mesajul zilei stabilit de conducerea factiunii.
- [/getdrugs] pentru a lua droguri din HQ. Costa 500$/gram.
- [/attack] pentru a ataca un teritoriu in intervalul war-urilor (20-22). Comanda ce poate fi utilizata doar de la rank 4+.
- [/fvrespawn] pentru a putea face ca masinile factiunii sa reapara. Comanda ce poate fi utilizata doar de la rank 5+.

Vezi profilul utilizatorului http://blue-communty.hitforum.ro

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum